YRITYS

Neutech

Neutech on kotimaisia hostingpalveluita tarjoava ketterä yritys. Neutechin kompaktiin tiimiin kuuluu IT-alan huippuosaajia, joilla osalla on jo alan kokemusta kertynyt yli 20 vuotta. Neutech liittyi osaksi Planeetta Internet Oy:n toimintaa heinäkuussa 2017, mutta toiminta jatkuu vanhaan tuttuun tapaan.

Neutechin palveluihin kuuluu värikäs kirjo niin valmiita webhotellipaketteja kuin räätälöityjä ratkaisuja pilvipalveluista, palvelimista ja ylläpidosta. Suomessa kilpailu hostingin saralla on kovaa, mutta Neutech antaa kovan vastuksen kilpailussa äärimmäisen nopealla asiakaspalvelulla sekä luotettavilla kotimaisilla palveluilla.

  • Kotimainen

    Turvallisuus ja laatu ovat palvelujemme tärkeimpiä ominaisuuksia ja nämä olemme varmistaneet keskittämällä kaiken toimintamme Suomeen. Kaikki kauttamme kulkeva tietoliikenne pysyy Suomen rajojen sisällä. Etenkin tietoturvakysymyksissä kotimaisuus luo ehdotonta turvaa, josta emme luovu.

  • Ketterä

    Toimintamme on ketterää ilman turhaa byrokratiaa ja erityisen nopea asiakaspalvelu on valttikorttimme. Unohda monen päivän tikettijonot ja saa apua kysymyksiisi reaaliajassa.

  • Kustannustehokas

    Haluamme tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaita ratkaisuja ja palvelukokonaisuuksia. Siksi räätälöimme palveluitamme tarpeen mukaan asiakaskohtaisesti ja konsultoimme asiakkaita kaikista mahdollisista vaihtoehdoista.

PALVELIMET

Tarjoamme turvallisia ja luotettavia virtuaalipalvelimia, jotka ovat räätälöitävissä yrityksenne tarpeiden mukaan.

WEBHOTELLIT

Webhotellimme tarjoavat ratkaisun kotisivuille ja sähköposteille yhdessä sekä erikseen.

Palveluistamme

Palvelintilat

Palvelintilat sijaitsevat Helsingissä. Toiminnan jatkumisen takaamiseksi palvelintilat hyödyntävät suurikapasiteettisiä varavirtalähteitä (UPS-järjestelmä ja vara-dieselgeneraattori). Palvelimet voidaan yhdistää kahteen erillään olevaan UPS-järjestelmään (ns. A ja B-feedit). Palvelintiloista on suora yhteys Suomen verkko-operaattoreiden yhdysliikennepisteeseen (FICIX) ja nopeat valokuituyhteydet pohjoismaisiin yhdysliikkennepisteisiin. Tilat täyttävät Viestintäviraston laitetiloille asetetut vaatimukset (Viestintävirasto 54 A/2012M:n määritys ”Tärkeä tila”).

Yhteydet

Internet-yhteys on tuplattu FNE Oy:n sekä RETN Ltd:n verkoissa, joten yhden operaattorin verkko-ongelmat eivät aiheuta käyttökatkosta. Yhteydet palvelimille hoidetaan Juniper runkokytkimillä. Internetyhteyksien reititys tapahtuu Juniper MX-monipalvelureititin ratkaisulla.

Palvelimet

Palvelimina käytämme SuperMicron palvelimia. Palvelimien tiedot on varmennettu RAID- tai klusteroidulla levyjärjestelmällä.

Varmuuskopiot

Palveluista otetaan operatiiviset varmistukset kerran vuorokaudessa. HUOM! palveluvalikoimaamme sisältyy palveluita, joissa tietoa ei varmisteta automaattisesti! Mikäli et ole varma sisältyykö palveluusi varmuuskopiointi voit ottaa yhteyttä myyntiimme asian selvittämiseksi. Web-hotellipalvelut sisältyvät operatiivisiin varmistuksiin ja näistä on mahdollista palauttaa maksua vastaan tietoa. Asiakas on velvollinen säilyttämään varmistukset tiedoistaan myös omilla järjestelmillä.

Automaatinen tilan valvonta

Palvelimien tilaa seurataan jatkuvasti automaattisen valvonnan avulla näin pyrimme estämään mahdolliset ongelmatilanteet jo ennalta.

Korkea käytettävyysaste

Palvelimien käytettävyysaste on ollut vuosina 2001-2016 vähintään 99,8%, kuluva vuosi kaikkien palveluiden keskiarvo on ollut 99,98%.