Yhteistyö Töölön Taiston kanssa

Huomenta pitkästä aikaa näin bloginkin puolelta!

Teemme tänä vuonna yhteistyötä Töölön Taiston kanssa ja he kirjoittivat meistä pienen artikkelin omille nettisivuilleen. Ajattelimme, että tämä teksti on kiva jakaa myös meidän blogimme puolella, sillä kaikki eivät varmaan Töölön Taiston sivuille tietään löydä. Enjoy ja hyvää loppukesän viettoa! 🙂

”Huomenna torstaina jatkuvaan kolmosdivarikauteensa valmistautuva Töölön Taisto on vahvistanut sponsoririntamaansa Neutechillä.

Neutech, virallisesti K&T Neutech Oy, on espoolainen hostingpalveluita tarjoava ketterä yritys. Neutechin pieneen, mutta pippuriseen porukkaan kuuluu IT-alan huippuosaajia, joilla osalla on jo alan kokemusta kertynyt yli 20 vuotta. Neutech täyttääkin tänä vuonna tasan 20 vuotta, joten se on yksi Suomen vanhimpia alan yrityksiä.

Neutechin palveluihin kuuluu värikäs kirjo niin valmiita webhotellipaketteja kuin räätälöityjä ratkaisujakin virtuaalipalvelimista, fyysisistä palvelimista ja esimerkiksi ylläpidosta. Suomessa kilpailu hostingin saralla on kovaa, mutta mikäs siinä kun Neutech pärjää kilpailussa äärimmäisen nopealla (ja mukavalla) asiakaspalvelulla ja luotettavilla palveluilla.

– Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä tästä uudesta yhteistyökumppanuudesta. Sopimus on meille taloudellisesti arvokas, mutta ennen kaikkea olemme tyytyväisiä siihen, että Neutechin kaltainen ketterä ja dynaaminen it-alan toimija haluaa yhteistyökumppanikseen juuri meidät, kommentoi manageri Kervinen.

– Töölön Taisto on meidän tavoin pieni ja ketterä jalkapalloseura, jolla on kentällä varsinainen kokoelma huippuosaajia. Näen nuoressa porukassa paljon yhteistä meidän kanssa, joten yhteistyötä on ilo tehdä, kertoo Neutechin Nina Kivisilta.

Sopimuksen myötä Neutech tulee jatkossa näkymään Töölön Taiston kotisivuilla sekä peliasuissa. Myös muita markkinointitempauksia lienee luvassa – kannattaa siis pitää silmät auki ja korvat höröllä!”

Teksti löytyy alkuperäisestä lähteestä täältä: http://www.toolontaisto.fi/?p=1097.