Tervetuloa Neutechin blogiin!

Tervetuloa seuraamaan Neutechin toimintaa sekä kehitystä kohti tulevaisuutta blogin muodossa!

Tämä ensimmäisen postaus on jo itsessään melko historiallinen, sillä sanottavaa IT-alasta meillä on ollut jo 20 vuotta, mutta nyt vihdoin saamme julkaistua ajatuksiamme myös ulkomaailmalle.

Haluamme kertoa blogin välityksellä toiminnastamme, kehityksestämme ja kaikesta mahdollisesta mitä mielessämme pyöriikään, kun tällä nopeasti kehittyvällä alalla työskentelemme. Toivomme, että pystymme herättämään teissä seuraajissamme ajatuksia ja kysymyksiä, joita myös me kuulemme mielellämme. Haluamme myös ehdottomasti kuulla ideoitanne blogipostauksista, joita haluaisitte lukea tulevaisuudessa ja toiveista toteutammekin varmasti kaiken parhaamme mukaan.

Neutech on yksi Suomen vanhimpia IT-alan yrityksiä ja tänä vuonna täytämmekin tasan 20 vuotta. Aika hienoa! Pitkästä historiastamme huolimatta olemme varmasti vielä monelle suomalaiselle täysin tuntematon yritys, joten tässä ensimmäisessä postauksessa olisi varmaan hyvä vielä kertoa parilla sanalla Neutechista yrityksenä.

  • Neutech on vuonna 1996 Espoossa perustettu IT-alan yritys.
  • Palveluihimme kuuluvat webhotellit, palvelimet sekä pilvipalvelut, ja räätälöimme palveluitamme hyvin yksilöllisesti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.
  • Toimintamme ehdoton valttikortti on ketteryys. Pystymme nopeasti reagoimaan asiakkaidemme pyyntöihin ilman turhia byrokraattisia kiekuroita.
  • Olemme luoneet kestäviä kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa tämän 20 vuoden aikana, ja tavoitteenamme on luoda niitä edelleen.
  • Mikään ei ole meille tärkeämpää, kuin olla asiakkaamme luottamuksen arvoinen.

Siinä taisikin olla kaikki oleellinen tähän ensimmäiseen blogipostaukseen. Ja hei, tästä se Neutechin blogin matka alkaa! Enjoy the ride!