Neutech mukana COSSin toiminnassa

Ihanaa tiistaita kaikille!

Viime viikolla ilmestyi COSSin blogissa esittely varsin tutusta yrityksestä nimittäin meistä. Liityimme COSSin jäseniksi varhain tänä vuonna, sillä halusimme mukaan vaikuttamaan asioihin, jotka ovat lähellä sydäntämme. Teille, jotka ette vielä tiedä COSSista, haluammekin kertoa lyhyesti mistä heidän toiminnassaan oikein on kyse.

COSS RY on yhdistys, joka toimii avoimen lähdekoodin, avoimen datan, avoimien rajapintojen ja avoimien standardien edistämiseksi. COSS ei tavoittele voittoa vaan sen tarkoituksena on auttaa jäseniään luomaan menestystä avoimia ratkaisuja hyödyntäen. COSSin toimiin kuuluu esimerkiksi julkishallinnon tukeminen tietojärjestelmien avoimuutta edistävissä pyrkimyksissä, sekä koulutusten ja konsultoinnin tarjoaminen avoimiin tietojärjestelmiin liittyen. Lisäksi COSS on mukana erilaisissa projekteissa ja tapahtumissa. COSS toimii esimerkiksi kansainvälisen teknologia konferenssin Mindtrekin pääjärjestänä, jonne mekin olemme menossa vierailemaan ensi kuussa. Mindtrek on meille uusi tuttavuus ja vaikuttaa sen verran mielenkiintoiselta, että haluamme kutsua teidätkin sinne!

Mindtrek 2016 järjestetään Tampereella lokakuussa ja kyseessä on 3 päiväinen konferenssi. Tapahtuma keskittyy käsittelemään teknologiaa, innovaatioita sekä tulevaisuutta. Mukana ovat niin yritykset, julkisen sektorin toimijat, yhdistykset kuin opiskelijatkin. Luonteeltaan tapahtuma vaikuttaa nuorekkaalta, inspiroivalta ja hieman erilaiselta verrattuna muihin ”IT-nörttien kokoontumisiin”, mutta nämä mielikuvat saavat vahvistuksen vasta kun pääsemme ensimmäistä kertaa mukaan tapahtumaan. Tutustu tapahtumaan tarkemmin osoitteessa http://www.mindtrek.org/2016/ ja ilmoittaudu sinäkin mukaan.

Toivottavasti näemme siis paljon tuttuja Tampereella lokakuussa. Ihanaa viikkoa kaikille! 🙂

Ja niin, COSSin jäsenesittelymme löytyy osoitteessa https://coss.fi/blogi/neutech-oy-tarjonnut-it-alan-palvelujaan-jo-20-vuotta/.