Tiedotteet

08.10.2014

Nenäpäivä-kampanja on käynnissä 9.10-9.11!

Olemme mukana Nenäpäivän taustajoukoissa jo kolmatta vuotta ja tänä vuonna tuemme Nenäpäivää myös keräämällä heille lahjoituksia oman tiimimme voimin. Lahjoitamme 1 euron jokaisesta myymästämme webhotellista ajalla 9.10-9.11.2014. Haastamme myös kaikki asiakkaamme sekä samalla itsemme asiakaspalvelutempaukseen.

Asiakaspalvelutempauksessa ideana on antaa "tippiä" Nenäpäivälle onnistuneesta asiakaspalvelustamme, mikäli sinä asiakkaanamme olet tyytyväinen siihen. Meidän tehtävänämme on siis tarjota entistäkin parempaa asiakaspalvelua ja mikäli olet tyytyväinen saamaasi asiakaspalveluun, niin toivomme sinun lahjoittavan tippiä Nenäpäivän hyväksi haluamasi määrä.

Lisäksi asetamme haasteen toimitusjohtajallemme Tomille. Jos pääsemme keräystavoitteeseemme (1500e), niin Tomin täytyy pyöräillä Helsingistä Lahteen ja takaisin. Aikaa suorittaa tama tehtävä on ensi kesään asti. Nyt kaikki lahjoittamaan Nenäpäivälle, jotta saamme Tomin hikoilemaan! ;)

Lahjoituksen voit tehdä osoitteessa http://nenapaiva.fi/tiimit/101779, tai tekstaamalla NP 101779 numeroon 16499 lahjoitat 10e Nenäpäivän hyväksi!

26.09.2014

Tiedote ShellShock-haavoittuvuudesta!

25.9 julkaistiin tieto Linux-koneissa käytössä olevasta Bash-komentotulkin vakavasta haavoittuvuudesta ja kyseinen haavoittuvuus sai nimen ShellShock. ShellShock-haavoituvuus mahdollistaa ulkopuolisten sekä haitallisten komentojen suorittamisen käyttäjän tietämättä. ShellShock on mahdollistanut joissakin tapauksissa myös kotisivujen kaappaamisen, sekä pääsyn käyttäjätunnukseen kotisivujen kautta.

Me Neutechilla reagoimme ShellShockiin heti sen julkaisemisen jälkeen. Asensimme välittömästi WWW-palvelimille ylimääräisiä suojauksia, jotka estävät haavoittuvuuden hyväksikäytön kotisivuilla, sekä asensimme myös ylläpitomme alaisille palvelimille päivitetyn version Bash-komentotulkista.

Tällä hetkellä Bash-komentotulkkia tutkitaan edelleen, ja seuraamme tilannetta aktiivisesti mahdollisten lisäpäivitysten varalta. Ylläpitopalvelumme auttaa ShellShock-haavoittuvuuden kanssa sekä varmistaa kotisivujesi yleisen turvallisuuden, mikäli haluat delegoida tietoturvasta huolehtimisen ammattilaisille. Jos haluat siirtää ylläpitosi meille, ota yhteyttä sales@neutech.fi.

09.09.2014

Onko Installatron jo tuttu?

Haluatko asentaa ohjelmia vaivattomasti webhotelliisi? Onko Installatron jo tuttu? 

nPremium sekä uusi tuleva Pro webhotellimme sisältävät veloituksettoman Installatron asennusohjelman, jonka avulla voit helposti hallinoida, kehittää tai asentaa toimintoja sivustollesi. Esimerkiksi kuvagalleriat, verkkokaupat sekä blogit asentuvat helposti Instrallatronilla. Installatron on saatavilla myös muihin webhotelleihimme hintaan 28e/vuosi sisältäen alv. 24%.

Installatron sisältää mahdottoman paljon ohjelmavaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin, ja se helpottaa toimintojen asentamista nettisivuillesi huomattavasti. Installatronin ohjelmakategoriat ovat: yhteisöohjelmat, sisällönhallintajärjestelmät, verkkokaupat ja liiketoiminta, kuvat ja tiedostot, tutkimukset ja tilastot, sekä sekalaiset. Yleisimmin asennetut ohjelmat Installatronissa ovat WordPress, Drupal, Joomla sekä Magento. 

 

17.06.2014

Arvonta Facebookissa!

Osallistu Facebookissamme arvontaan, josta sinulla on mahdollisuus voittaa Neutechin ilmainen webhotellipaketti vuodeksi käyttöösi, sekä herkullinen 15 hengen juustokakku suoraan Juustokakkutehtaalta (www.juustokakkutehdas.fi). Arvontaan osallistuminen on helppoa. Mene vain Neutechin Facebook-sivulle, ja tykkää sekä jaa arvonta-statuksemme.  Aikaa osallistua tähän arvontaan on elokuun loppuun asti. Julkaisemme arvonnan voittajat Facebookissa heti syyskuun alussa. Onnea arvontaan!     

 

06.06.2014

Sosiaalinen media ja arvonta!

Hyvä asiakkaamme,

Iloksemme voimme tiedottaa, että nyt löydät Neutechin myös sosiaalisesta mediasta! Facebookissa olemme nimellä Neutech ja Twitterissä nimimerkillä Neutechfi. Asiakaspalvelumme toimii normaalisti, mutta nyt voit olla yhteydessä meihin myös Facebookin ja Twitterin välityksellä. Tavoitteenamme sosiaalisessa mediassa on jakaa informaatiota yrityksestämme, palveluistamme, ajankohtaisista uutisista, sekä tarjota asiakkaillemme mahdollisuus interaktiiviseen keskusteluun. 

Kesäkuusta alkaen Facebook-sivullamme starttaa kuukausittainen arvonta, joka jatkuu vuoden 2014 loppuun saakka. Arvomme joka kuukausi arvontastatuksemme tykkääjien ja jakajien kesken ilmaisen webhotellipaketin vuodeksi käyttöön. Vanhoille asiakkaillemme tämä voi tarkoittaa myös vuoden ilmaista jaksoa nykyiseen webhotellipakettiin. Ole tarkkana kesäkuusta alkaen ja ilmainen webhotellipaketti voi olla juuri sinun!

10.04.2014

Heartbleed haavoittuvuus ja HS:n artikkeli

Web-hotelleissa ja asiakkaiden sähköpostipalvelimilla käytetään OpenSSL-versiota joka ei ole haavoittuvainen "Heartbleed" vialle. Asiakkaillamme ei ole siis syytä vaihtaa salasanoja ellei ole käyttänyt samaa salasanaa jossain muussa palvelussa joka on ollut haavoittuvainen. Emme suosittele käyttämään samaa salasanaa useammassa palvelussa.

Asiakkaiden virtuaalipalvelimet ja dedikoidut palvelimet joissa on meidän toimittama ylläpitopalvelu on päivitetty hyvissä ajoin ennen Ficoran tiedotetta. Asiakkaat joilla ei ole ylläpitopalvelua hankittuna ja olivat haavoittuvaisia on tiedotettu erikseen ohjeilla miten korjata haavoittuvuus.